Volg ons

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur komt met roze trainingspakken

Gepubliceerd

op

Diverse clubs hebben de laatste jaren kleding uitgebracht met de kleur roze. Dat is een groot succes gebleken. De trainingspakken van Paris Saint-Germain zijn een waar fashion item geworden en daar speelt Tottenham Hotspur komend seizoen op in. Samen met Nike komt de Engelse club met een roze trainingspak. De afbeeldingen zijn uitgelekt en nog niet officieel bekend gemaakt.

Mocht het kloppen dan draagt Steven Begrwijn dit pak tijdens zijn trainingen. De Nederlander maakte afgelopen winter de overstap van PSV naar de Spurs. Na een goede start bij de club van José Mourinho raakte de aanvaller geblesseerd en werkt momenteel hard aan zijn herstel. De roze pakken gaan gedragen worden in het seizoen 2020-2021 tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden.

De Tottenham Hotspur FC broek is gemaakt met zachte fleece van sweatstof om je warm en comfortabel te houden. Het trainingspak heeft een slim-fit model. Ook is er dit jaar weer gekozen om onderaan de trainingsboek ritsen te bevestigen. Het is hierdoor makkelijker om je broek aan te trekken over je voetbalschoenen. Het pakt komt als het goed is na de zomer op de markt. Volg hiervoor Voetbal12.nl voor de laatste updates.

Nike

Bergwijn speelt volgend seizoen in groen uitshirt

Gepubliceerd

op

Door

Vanmorgen werd bekend dat de kans groot is dat Tottenham Hotspur FC aankomend seizoen met een roze trainingspak komt. Vanmiddag is het uitshirt voor het seizoen 2020-2021 uitgelekt. Al maanden gingen er geruchten dat de club van Steven Bergwijn in het groen gaan spelen. Een uitgelekte foto van het shirt maakt meer duidelijk.

Steven Bergwijn, die afgelopen winter overkwam voor miljoenen van PSV, speelt volledig in het groen. Ook de sokken gaan groen worden. Het broekje vermoedelijk zwart. Details van het tenue bestaan uit verschillende kleuren. Nike en het logo van Spurs zijn lichter van kleur. Het logo van de sponsor komt wit op de borst. Aan de zijkant van het shirt zitten twee zwarte strepen met een roze detail, dat weer terugkomt in de trainingslijn.

De achterkant van de hals is ook roze en bevat een v-opening. Dit is een van de kenmerken van de Nike voetbalshirts die worden uitgebracht in 2020-2021. De nieuwe shirts van Tottenham Hotspur FC zijn eind juli te koop en worden door de spelers gedragen in Premier League, EFL Cup, FA Cup en Champions League wedstrijden.

Bergwijn uitshirt

2033
Tottenham Hotspur FC is opgericht in 5 september 1882 en werkt twee seizoenen samen met Nike. In de zomer van 2017 namen de Engelse afscheid van Under Armour. De samenwerking beviel zo goed dat het sportmerk en Tottenham Hotspur FC maarliefst een deal sloten tot 2033. De ploeg van Jose Mourinho ontvangt naar schatting een bedrag van vijftig miljoen euro per seizoen van Nike.

Doorgaan met lezen

MEEST GELEZEN