Volg ons

Liverpool

Liverpool speelt seizoen uit met New Balance tenues

Gepubliceerd

op

Het is nog onduidelijk of het huidige seizoen van de Premier League uitgespeeld gaat worden. Vanwege maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen kan er momenteel in Engeland niet gevoetbald worden en is de discussie ontstaan of de competitie überhaupt nog hervat gaat worden. Nike is vanaf 1 juni de shirtsponsor van Liverpool en heeft een groot gebaar gemaakt naar de huidige kledingsponsor New Balance. De twee bedrijven hebben afspraken gemaakt.

Dit laat Nike weten in gesprek met SoccerBible: ”Wettelijk zou het contract tussen Liverpool en Nike ingaan op 1 juni. Wij vinden het niet netjes om in deze tijden zo te handelen. Dit is ook in goed overleg met New Balance afgesproken. Het is overigens altijd al het plan geweest dat de nieuwe Liverpool tenues van Nike pas in de voorbereiding op 2020-2021 gelanceerd zouden worden en dat blijft dus het geval. Het is het enige juiste dat Liverpool dit seizoen uitspeelt in New Balance tenues. Wij focussen ons op volgend seizoen.”

Liverpool is momenteel koploper in de Premier League en gaat voor het eerst sinds 1990 de titel pakken. De ploeg van Jorgen Klopp staat maar liefst 25 punten voor op de nummer twee Manchester City. In Engeland zijn er nog acht wedstrijden te spelen.

Liverpool

Liverpool thuisshirt 2020-2021 lekt uit

Gepubliceerd

op

Door

Liverpool

Elk jaar zijn de verwachtingen van de Liverpool-supporters natuurlijk weer hooggespannen rondom de presentaties van de tenues, maar dit jaar is dat anders. Nike is eind juni namelijk de kledingsponsor van de Engelse topclub en daar kijken de supporters reikhalzend naar uit.

Vandaag zijn de eerste foto’s uitgelekt van het mogelijke thuisshirt dat gedragen gaat worden in het seizoen 2020-2021. Wat direct opvalt aan het shirt is de kraag en de mouwen, die zijn namelijk wit met teal. Nike heeft deze template ook gebruikt voor de EK shirts.

Verder zijn de logo’s van Nike en Liverpool fraai afgewerkt en is er gekozen voor materiaal dat gemaakt is van rubber. Dat geeft een uniek 3D-effect op het shirt. Op de achterkant van het shirt staat 96 en twee fakkels. Een eerbetoon aan de slachtoffers van de Hillsboroughramp dat plaatsvond op 15 april 1989.

Zoals gebruikelijk van de Liverpool thuisshirts worden de sokken en broeken volledig rood. New Balance is de huidige kledingsponsor van de Premier League club en dat contract loopt tot 1 juni. Daarna heeft Nike pas de mogelijkheden om nieuwe shirts te presenteren aan de supporters. Nog even geduld dus. Volg Voetbal12.nl voor de laatste ontwikkelingen en blijf op de hoogte.

Liverpool achterkant

Doorgaan met lezen

Liverpool

Foto nieuw uitshirt Liverpool lekt uit

Gepubliceerd

op

Door

Uitshirt Liverpool gelekt

Liverpool heeft begin januari bekend gemaakt vanaf aankomend seizoen met Nike in zee te gaan. De topclub uit Engeland heeft een recorddeal gesloten met het kledingmerk. Volgens verschillende media ontvangt Liverpool een bedrag van tachtig miljoen pond per jaar. Vanaf 2015 was New Balance de sponsor, amar vanaf dit seizoen wordt dit Nike.

Nike komt direct met een opvallend uitshirt voor Liverpool in het seizoen 2020-2021. De mannen van Jurgen Klopp spelen in het nieuwe seizoen met een Turquoise kleur. Een kleur dat nu vooral gebruikt wordt op de nieuwste sportschoenen. De logos zijn volledig zwart en ook is er een moderne patroon in het shirt verwerkt.

Het nieuwe contract tussen Liverpool en Nike gaat vanaf 1 juni in. De verwachtingen zijn dat de club en het sportmerk dan ook op die dag groot gaan uitpakken en het nieuwe uitshirt gaan presenteren aan de supporters.

UPDATE

Er is inmiddels ook een video van het uitshirt gelekt. Zie hieronder.

Doorgaan met lezen

MEEST GELEZEN