Volg ons

Adidas

Ajax speelt Europees in volledig zwart shirt

Gepubliceerd

op

Europees-shirt van Ajax in het zwart

Als de geruchten kloppen speelt Ajax het seizoen 2020-2021 in een volledig zwart shirt. De Amsterdammers spelen Europees in het derde shirt dat zal bestaan uit enkel de kleuren zwart en wit.

Het logo van Ajax, adidas en Ziggo gaan wit worden. Ook de strepen worden wit. Het uitshirt van Ajax zal lijken op het uitshirt dat werd gebruikt in het seizoen 2018-2019, maar dan zonder een gouden vlak op de schouders. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door de club.

Adidas

Ajax wacht op goed moment voor introductie nieuwe shirts

Gepubliceerd

op

Door

Ajax heeft een behoorlijke financiële buffer opgebouwd de laatste jaren. De Amsterdammers zijn dus in staat om ondanks de onduidelijkheid die momenteel heerst rondom de coronacrisis te investeren in aankomend seizoen. Waar andere clubs eerst in kaart willen brengen hoeveel miljoen tekort er is op de begroting geeft Ajax gas. Algemeen directeur Edwin van de Sar lat weten dat de nieuwe shirts voor aankomend seizoen binnen zijn.

De supporters moeten nog wel even geduld hebben. ”We kijken naar een goed introductiemoment. Vorig maand was er al een inleidende vergadering met Adidas, een fantastische partner, over ons tenue voor het seizoen 2021/’22. Hun designers en trendvolgers lanceerden een idee, waarna wij mede op basis van onze historie en tradities onze input gaven. Deze week zijn de puntjes op de i gezet en is er een klap op de outfit voor 21’/’22 gegeven.”

Ajax maakt gebruik van een derde shirt, die volgens geruchten compleet zwart gaat worden met witte details. ”We sluiten aan in de rij topclubs met onder meer Juventus, Real Madrid, Manchester United en Chelsea, die ook drie tenues voor één seizoen hebben. Of ik iets kan verklappen over de kleuren? Thuis is rood-wit, de rest een goed bewaard geheim,” aldus Van der Sarr in gesprek met De Telegraaf.

Doorgaan met lezen

Adidas

Manchester United Thuisshirt 2020-2021 gelekt door Barça op YouTube?

Gepubliceerd

op

Door

Manchester United Thuisshirt 2020-2021 gelekt

Voetbalclubs zoeken andere manieren om met de fans in contact te komen tijdens deze COVID-19 tijden. Zo zond FC Barcelona op hun YouTube kanaal een virtuele wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United. Opvallend was de thumbnail. Hierin was het nieuwe thuisshirt van Manchester United voor het seizoen 2020-2021 te zien. Of toch niet?

Manchester United Thuisshirt 2020-2021

Het fanaccount UnitedSpeaks was er snel bij en legde de thumbnail vast. FC Barcelona pastte vervolgens het logo snel weer aan.

Op de afbeelding zien we aan de linkerzijde een Manchester United shirt wat we nog niet kennen. Op het twitter account wordt dit shirt aangekondigd als het nieuwe thuisshirt van Manchester United voor het seizoen 2020-2021. Wij hebben echter onze twijfels bij deze bewering. Ondanks dat dit nieuws op meerdere kanalen werd verdeeld.

Waarom? Het gebruikte shirt is een ontwerp gemaakt door een designer een aantal weken geleden. Hieronder zie je dit shirt in het groot.

Manchester United thuisshirt 2020-2021 nep

Grafisch ontwerpen Saintetixx ontwierp dit shirt als sfeerimpressie voor hoe het er uit zou kunnen zien. De nadruk ligt hierbij op ‘zou kunnen’. De hoofdkleur van het shirt is rood. Op de mouwen vinden we witten kenmerken terug van onder andere shirtsponsor adidas. Uniek aan dit ontwerp is het patroon dat op de romp van het shirt is gedrukt. Deze print vinden we over het hele shirt en heeft de kleuren donkerrood en geel.

Manchester United Thuisshirt 2020-2021 Concept

Wij verwachten uiteraard dat de kleuren rood en wit prominent aanwezig zullen zijn. Over het patroon zijn wij minder overtuigd. Echter, wie weet hebben wij het bij het verkeerde eind! Wat we zeker weten is dat dit een nep exemplaar betreft.

We weten helaas nog niets over het officiële shirt. Wat we wil weten is dat het nieuwe Manchester United thuisshirt 2020-2021 in de komende maanden uitkomt. Zodra het beschikbaar is, delen we dat hier op Voetbal12.nl!

Doorgaan met lezen

Adidas

Real Madrid 2020-2021 Pre-Match Shirt Gelekt

Gepubliceerd

op

Door

Real Madrid 2020-2021 Pre-Match shirt

Er is nog weinig bekend over het Real Madrid thuisshirt en uitshirt voor het seizoen 2020-2021, maar het pre-match shirt is zojuist wel gelekt! Dit is het shirt wat de Los Blancos gaan dragen voor de wedstrijden in La Liga komend seizoen.

Real Madrid 2020/2021 Pre-Match Shirt

Pre-match shirts zijn door de jaren heen steeds populairder en opvallender geworden. Waar voorheen een pre-match shirt een simpel shirt was, soms zelfs met een lelijk hesje er over heen, doen kledingmerken zoals bijvoorbeeld Adidas tegenwoordig steeds meer moeite voor de gehele lijn aan producten. Deels is dat waarschijnlijk op verzoek van de spelers en de imago van het merk. Het commerciële aspect zal achter ook een belangrijke rol hierin spelen. Iets wat er mooi uit ziet, verkoopt beter!

Dat laatste is gelijk een hekel punt. Het is een kwestie van smaak of iemand iets mooi vindt. En over smaakt valt natuurlijk te twisten. Feit is dat op het internet het Real Madrid pre-match shirt voor het seizoen 2020-2021 nog niet heel enthousiast is ontvangen. Zie de detailfoto’s hieronder.

Real Madrid 2020-2021 Pre-match Shirt voorkant Real Madrid 2020-2021 Pre-match Shirt achterkant

Adidas probeert duidelijk voor een moderne look te gaan. Allereerst heeft het shirt een ‘beton-achtig’ uiterlijk van meegekregen voor dit seizoen. De hoofdkleuren zijn wit en blauw. Deze kleuren lopen gemengd over de voor en achterkant van het shirt. De mouwen daarentegen zijn volledig blauw. Ten tweede zien we op de borst van het shirt het logo van Real Madrid en van shirt sponsor Adidas. Deze logo’s zijn roze, een kleur die we al eerder hebben gezien bij Real Madrid. Als laatste zien we verdere roze accenten terug op de mouwen. Hier staat de tekst “Real Madrid” in het roze gedrukt vanaf de kraag tot aan het uiteinde van de mouw. De hals zelf is in een V vormgegeven. Dit complementeert de moderne look.

Samenvattend: het Adidas Real Madrid 2020-2021 pre-match shirt is leverbaar vanaf juli en zal rond de 55 euro gaan kosten. Wat vinden jullie er van?

Doorgaan met lezen

MEEST GELEZEN