Volg ons

AC Milan

AC Milan thuisshirt 2020-2021 gelekt

Gepubliceerd

op

AC Milan Thuisshirt 2020-2021 gelekt

We hebben weer een primeur! Het AC Milan thuisshirt 2020-2021 is vandaag gelekt. Bekijk de eerste foto’s en renders van het nieuwe shirt waarin AC Milan haar thuiswedstrijden in San Siro speelt. Of dat dit seizoen nog gaat gebeuren, is de vraag. Naar verwachting komt het shirt officieel pas in juli uit.

AC Milan thuisshirt 2020-2021

DRAFTED FROM CULTURE is het thema dat kledingsponsor Puma gebruikt voor de verschillende shirts dit jaar. En cultuur is zeker iets wat we terugvinden op het shirt. Daarover later meer. Eerst meer informatie over de kleuren! Zoals ieder jaar zijn de hoofdkleuren op het AC Milan thuisshirt 2020-2021 hoofdzakelijk rood en zwart. Het shirt voor dit seizoen bevat 3 verticale rode banen en 4 verticale zwarte banen.

Op de voorkant van het shirt vinden we onder andere het logo van shirtsponsor Puma. Dit Duitse merk is sinds 2017 kledingsponsor van AC Milan. Op de voorkant vinden we ook het logo van hoofdsponsor Emirates. Deze sponsoring loopt al erg lang, namelijk sinds 2010. Als laatste staat op de borst het full-color logo van de club. In dit logo vinden we een ster, die verwijst naar de meer dan tien (18 in totaal inmiddels) kampioenschappen van de Italiaanse club. De hals voor het shirt van dit jaar is rond. Hierop loopt de print die we hieronder beschrijven mooi door.

Eerder verwezen we al naar het thema dat Puma dit jaar voor haar shirts gebruikt. Dit thema verwijst naar de culturele achtergrond van de clubs. Voor het AC Milan thuisshirt 2020-2021 zien we dit terug op de zwarte banen. Hier zien we namelijk een print die is geinspireerd op de structuur van de marmeren vloer in de Duomo. De Duomo is de kathedraal van Milaan. Op deze vloer staan geometrische designs. Deze bestaan uit een roos, schelpen en andere bloemmotieven en zien we terug in deze zwarte banen.

Naar verwachting wordt het thuisshirt gecomplementeerd door een zwart broekje en rood/zwarte kousen. We moeten nog even wachten op de officiële foto’s van het volledige tenue. Hieronder vind je echter alvast een impressie van PES kit maker @nikita_23k. Hij heeft het tenue AC Milan tenue voor het seizoen 2020-2021 alvast nagemaakt. Bekijk de foto’s hieronder.

AC Milan thuistenue 2020-2021 achterkant AC Milan thuistenue 2020-2021 voorkant AC Milan thuisshirt 2020-2021 voorkant detail

MEEST GELEZEN